Op zondag 23 juli zijn we van plan om weer te gaan wadlopen met leden van de loopgroep Kloosterveen. Wadlopen naar Ameland is een leuke en avontuurlijke tocht die voor iedereen vanaf 12 jaar met een redelijke conditie goed te doen is. Lijkt het je leuk om dit jaar ook mee te lopen geef je dan op via email

Als familieleden of kennissen ook mee willen lopen is dat prima, geef aub even aan met hoeveel mensen je komt.

 

We gaan op zondag 23 juli.

Deze tocht vertrekt om 05.30 uur vanaf Holwerd. Wellicht kunnen we samen rijden, daarom verzamelen we om 04:00 uur zondagmorgen zodat we tijdig kunnen vertrekken naar Holwerd. Afstand Assen - Holwerd is +/- 1 uur en 15 minuten, dan nog even parkeren en een kwartier voor vertrek melden bij de organisatie, kost best wel enige tijd.
De kosten van € 30,00 kun je overmaken naar de bankrekening van de loopgroep, rekeningnummer NL26 ASNB 0709231520 t.n.v. ASN Loopgroep Kloosterveen [ic J. Koning]. Hij zal je ook aanmelden bij de organisatie. We verzamelen in de parkeergarage onder de kloosterveste.

Na het wadlopen komen we aan op de zuid-zijde van Ameland. We lopen dan over het eiland naar het Noordzeestrand. Daar kun je van kleding wisselen en de blubber van je afspoelen in het grote bad wat voor ons gereed staat. Ze noemen dit bad ook wel de Noordzee :) . Ter plekke staan tractoren met wagens te wachten die ons voor +/- 5,00 euro naar het Noordzeestrand ter hoogte van Nes kunnen brengen. Je mag dit stuk ook lopen/rennen, maar houd er rekening mee dat dit 11 km naar Nes is en 13 km naar de pier, daarnaast heb je ook je bagage bij je.


De vorige jaren gingen we dan gezellig in Nes nog even iets met elkaar eten om vervolgens de boot terug te nemen (bootovertocht zit bij de prijs in).
Meestal zijn we zo rond 17:00 uur wel weer terug in Assen. Een mooie dag om zeker eens mee te maken.

Enthousiast geworden? Geef je bij ons op en klik hier.  Laat aub tijdig weten of je meegaat. Er zijn 10 oversteekkaarten gereserveerd. Dat kan altijd meer/minder worden, maar wel zolang de voorraad strekt!

Benieuwd naar vorige editie's? Klik hier en bekijk onze foto galery.  Informatie over het wadlopen, kledingadvies, afstand etc kun je lezen op, www.wadloop.nl . (nb laat je niet afschrikken door de gestelde zwaarte van deze tocht, leden van de loopgroep zijn prima in staat gebleken dit aan te kunnen).

Regie dit jaar bij Jan Oosthof. 

 

 

Twitter
Facebook

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

  Run2Day Assen
Ceresstraat 7 | 9401DP Assen
0592-300 607 |

Alle leden ontvangen bij Run2Day Assen 10% korting op kleding en nieuwe schoenen!

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

 

 

 

 STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.